CONTACT

HOOFDLEIDING

 

Lien, Seppe en Jarne zijn samen de hoofdleiding van de chiro. Je kan dit ook zien als ‘de leiding van de leiding’.

De hoofdleiding zorgt ervoor dat de leiding en de leden het allemaal naar hun zin hebben! Ook zorgen ze ervoor dat iedereen zijn steentje bij draagt en doen ze taken achter de schermen zoals inschrijvingen, kamp regelen, evenementen in goede banen leiden,..

 

Bovendien staat ze klaar voor de ouders en beantwoordt ze alle vragen. Als je een mailtje stuurt naar de chiro, kom je automatisch bij ons terecht, maar je kan ons ook rechtstreeks bereiken via de contactgegevens op de deze pagina.

Je kan ze bereiken via het mailadres: hoofdleiding@chirobornem.be.

Lien Stallaert
 - 0496/13.65.22
 - lienstallaert@gmail.com
Jarne Robberecht
 - 0471/55.57.65
 - jarnerobberecht@hotmail.com

VOLWASSEN BEGELEIDER

 

Onze chiroploeg telt, naast de leidingsploeg en HL, ook een Volwassen Begeleider. De VB ondersteund de leidingsploeg. Is mee aanwezig op de vergaderingen, helpt bij het maken van beslissingen, luisteren bij vragen van ouders, gaan mee op kamp in de zomer, … 

De VB van onze groep is oud-leiding van Chirogroep en is naast het VB-werk, nog actief betrokken bij de Chiro. Zo verbinden hij ook de oudleidingswerking en de leidingsploeg. Denk maar aan Bochl (Bornemse oud-chiroleiding)!

Voorlopig hebben nog geen VB. We hopen snel een nieuwe VB voor te stellen! 

VERHUUR

 

Bij een vraag of opmerking mag je ons altijd contacteren. Hieronder vind je de contactgegevens van onze verhuurverantwoordelijken. Als je wilt reserveren, dan kan je dat hier doen. 

Je kan ons het best bereiken via het mailadres verhuur@chirobornem.be

Janne Huybrechts
 - 0487/46.73.88
 - janne.huybrechts@hotmail.be
  • Facebook
  • Instagram

Volg ons op social media: 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now